» » اولین جشنواره بازیهای بومی و محلی
  • تاريخ : 4 اردیبهشت 1397, 14:41
4 اردیبهشت 1397, 14:41

اولین جشنواره بازیهای بومی و محلی

یکی از دغدغه های فرهنگی در جوامع پیشرفته، تلاش برای حفظ خرده فرهنگ ها و تکیه بر حفظ اصالت فرهنگ های بومی و محلی است. یکی از بهترین راه های حفظ و انتقال این خرده فرهنگ ها، بازی های بومی و محلی هر منطقه می باشد.ورزش‌های سنتی، بومی و محلی علاوه بر آثار و مزیت‌های ورزشی از نظر علایق فرهنگی، هنری و گرایشات مردم بهترین عامل تفریحی و سرگرمی‌های مفرح و سالم و سازنده به حساب می آید که با توجه به ساختار و شکل اجرا و تجهیزات مورد نیاز، می توان با کمترین امکانات و هزینه آنها را انجام داد.
دانشگاه ها به عنوان یکی از بخش های اصلی و مهم در آموزش و حفظ و انتقال فرهنگ می توانند با برگزاری جشنواره های بازی های بومی و محلی، رسالت خود در این مهم را اجرا نمایند. امید است با برگزاری این جشنواره در دانشگاه غیرانتفاعی شاهرود گامی در راستای ترویج و توسعه این بازی ها برداشته شود.
^