» » اپلیکیشن موسسه آموزش عالی شاهرود
20 فروردین 1396, 19:16

اپلیکیشن موسسه آموزش عالی شاهرود

با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

این برنامه برای موسسه آموزش عالی شاهرود بصورت اختصاصی طراحی شده و تمامی دانشجویان ، اساتید و کارکنان به راحتی می توانند از آن استفاده نمایند.
طراح و توسعه دهنده برنامه:گروه پی سی طرح

نکته: این برنامه برای اجرا نیاز به اینترنت دارد.

برخی از امکانات برنامه:

*-مشاهده کلاس ها بر اساس روز های هفته(اکثر دانشجوها برای مشاهده کلاس ها به خصوص اوایل ترم باید برن یه لنگه پا،پای برد آموزش بایستن تا توی چند تا برگه که خیلی هم ریز نوشته شده بتونن شماره کلاس رو پیدا کنن حالا اگه دیرم برسی دانشگاه که هیچی! ما برای راحتی شما این قسمت رو گذاشتیم تا با مشاهده روز های هفته به راحتی شماره کلاس،نام استاد، کد درس و ساعت کلاس رو بتونین مشاهده کنین حتی وقتی توی تاکسی نشستین تا زمانی که برسین به دانشگاه. حتی دیگه اساتید هم نیاز نیس از اموزش شماره کلاسشون رو بپرسن و یا اموزش توی برگه ها بگرده تا شماره کلاس رو پیدا کنه)

*-دیوار اعلانات( خیلی وقت ها شده یه اطلاعیه رو دانشگاه زده و یا میخواستی وام دانشجویی بگیری ولی چون حواست به برد نبوده و یا نبودی مهلت اون اطلاعیه گذشته و یا میای داشنگاه و میبینی کلاست تشکیل نشده ما این مشکل رو هم حل کردیم شما از این قسمت میتوید به راحتی همه اطلاعیه های دانشگاه رو ببینید حتی وقتی مسافرت هستید.)

*-معرفی موسسه(شده میخوای دانشگاهتو برای یکی شرح بدی یا درباره دانشگاه براش توضیح بدی از این قسمت براحتی میتونی این کار رو کنی)

*- معرفی مسئولین( از این قسمت میتونی مسئولای دانشگاه رو بشناسی و راه های ارتباطی با اونا رو ببینی )

*-شهریه(از این قسمت میتونی شهریه ثابت و .. این ترم رو ببینی که چقد هست)

*-وام دانشجویی(میتونی زمان ثبت نام و مبلغ وام رو از اینجا مشاهده کنی)